Promotieteams parkeercampagne op Leidse parkeerterreinen

Op de parkeerterreinen bij Molen de Valk, de Garenmarkt, de Kaasmarkt, de Morspoort en de Morssingel delen promotieteams morgen van 11.00 uur tot 15.00 uur flyers en weggevers uit. De teams staan op de terreinen in het kader van de parkeercampagne, die de gemeente vorige week woensdag is gestart. Het doel van de campagne is onder andere om aan bezoekers van Leiden duidelijk te maken waar ze gemakkelijk kunnen parkeren: in de garages en op de parkeerterreinen is altijd plaats.

De teams delen flyers uit met een kaartje waarop staat aangegeven waar bezoekers gemakkelijk kunnen parkeren en elke maand delen de teams weggevers uit zoals een ijskrabber of een parkeerkaarthoudertje. De campagne loopt tot 1 jan 2005.

De campagne is een initiatief van VVV Holland Rijnland, de Stadsgehoorzaal en de Schouwburg, de detailhandel, het Centrummanagement, Koninklijke Horeca Nederland, Museumgroep Leiden, de Stichting Stadsparkeerplan en de gemeente Leiden.

Uit onderzoek is gebleken dat Leiden eerder een imagoprobleem heeft rond parkeren dan een echt parkeerprobleem. Er zijn altijd parkeerplaatsen vrij in de garages en op de parkeerterreinen. Parkeren op straat in de binnenstad is wel maar beperkt mogelijk en is ook duurder.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×