De ijsbaan op de Beestenmarkt. Zaterdag wordt hij om 14.00 uur officieel geopend door wethouder Hillebrand. (Foto: Chris de Waard).

IJsbaan bijna open

Morgen (zaterdag) wordt op de Beestenmarkt om 14.00 uur de ijsbaan geopend. Wethouder Ron Hillebrand zal ‘het wintersprookje van Leiden’ openen door met hamer en beitel en motorzaag door een enorme ijsmuur van 24m2 te breken. Aansluitend is er een demonstratie ‘icecarving’ met een motorzaag en vervolgens mogen de gasten en voorbijlopende Leidenaren zelf met hamer en beitel aan de slag in de nabijgelegen iglo tent. Ook is het mogelijk jezelf te laten invriezen en dit vast te leggen op de foto. En je kunt natuurlijk ook gewoon gaan schaatsen.

De baan is 15 bij 30 meter en tot en met zaterdag 3 januari 2004 dagelijks geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur. Meer informatie over de ijsbaan treft u op onze website //www.ijsbaan.org/.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×