Leidenaar geschept door bestelbus

Een 40-jarige Leidenaar is donderdag gewond geraakt aan zijn hoofd, nadat hij was aangereden op de kruising van de Oosterkerkstraat en de Zijlsingel. De Leidenaar stak omstreeks 16.35 uur over bij de voetgangersoversteekplaats. Een 19-jarige bestelautobestuurder uit Leiderdorp reed vanaf de Zijlpoort in de richting van de Hoge Rijndijk.

De bestuurder zag de voetganger oversteken, maar dacht er nog langs te kunnen. Van zijn kant zag de Leidenaar de bestelauto aankomen en begon daarom te rennen. Een aanrijding was het gevolg. De Leidenaar kwam op de motorkap terecht en vervolgens op het wegdek. Hij werd met een hoofdwond overgebracht naar het LUMC.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×