Twee gewonden bij val met scooter

Een 20-jarige scooterrijdster uit Leiderdorp en een 19-jarige vriendin die bij haar achterop zat, zijn donderdag met de scooter onderuit gegaan op de Lage Rijndijk. De bestuurster reed omstreeks 23.15 uur over het fietspad vanuit de Sumatrastraat en raakte met het voorwiel de stoeprand. Hierdoor kwamen beiden ten val waarna ze met de scooter doorschoven over het wegdek.

De bestuurster werd met een hoofdwond overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis. De bijrijdster is met een gebroken enkel eveneens naar het Rijnland Ziekenhuis overgebracht. Omdat bij de bestuurster een alcohollucht werd geroken werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. Het resultaat daarvan is nog niet bekend.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×