Politie zoekt slachtoffer aanranding

Afgelopen zaterdagavond is een jonge vrouw even na 18.00 uur aangerand in een steegje tussen de Morspoort en de 1e Binnenvestgracht. Een getuige zag dat de vrouw werd lastiggevallen door een man. Het meisje kon zich losrukken en ging er vandoor. De getuige ging achter de dader aan. Het lukte hem echter niet de man aan te houden. Rond 19.30 uur die avond vond er een tweede aanranding plaats. Dit keer op de Bilderdijkstraat. Naar aanleiding van de opgegeven signalementen door de getuige en het tweede slachtoffer gaat het waarschijnlijk om dezelfde dader.

De politie is op zoek naar het eerste slachtoffer. Zij kan zich melden bij de politie in Leiden onder telefoonnummer 0900 – 8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×