VVD stelt vragen over feest bij Valkenburgse meer

De VVD in de Leidse gemeenteraad stelt vragen aan het College van Burgemeester & Wethouders over een feest bij het Valkenburgse meer tijdens de jaarwisseling. Volgens een artikel uit het Leidsch Dagblad, blijkt dat de gemeente, de Leidse Welzijnsorganisatie (LWO) en een aantal jongeren uit de Stevenshof afspraken hebben gemaakt over de voorwaarden en organisatie van dat feest.

Raadslid Rob de Rooij vraagt nu namens de VVD-fractie aan het college waar deze afspraken precies uit bestaan. Verder wil De Rooij weten waarom de gemeente een feest aan het Valkenburgse meer toestaat, terwijl er al een feest voor de hele stad in de Groenoordhallen wordt georganiseerd. Ten slotte vraagt de VVD zich af of het waar is dat de gemeente aansprakelijk is voor eventueel aangerichte schade op het feest. De partij zou hier namelijk niet mee kunnen leven, omdat de liberalen vinden dat de organisatie de verantwoordelijkheid moet hebben en dat men geen belastinggeld van burgers mag gebruiken om schade mee te dekken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×