Foto's: Chris de Waard, Helgo Tuinhof de Moed, Henk van Spijker en Sander Pardon.

Kerstgala Business Club Leiden

Zaterdagavond werd in de Hotels van Oranje in Noordwijk het Kerstgala gehouden van de Business Club Leiden. Deze club van 100 ondernemers uit de Sleutelstad komt regelmatig bij elkaar om de onderlinge contacten te versterken. Ook wordt er jaarlijks een flink bedrag besteed aan de sponsoring van Leidse goede doelen en activiteiten.

Het gala werd opgeluisterd door de band Alderliefste die meteen vanaf het begin de dansvloer vol kreeg. Deze huisband van de ‘Vrienden van de Amstel’ treedt vanmiddag op in Stadscafe van der Werff in Leiden. Vanaf 14.30 uur.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×