Minder bussen naar Transferium

Vandaag gaat de nieuwe dienstregeling van de bus in. De belangrijkste wijzigingen zijn een vermindering van het aantal bussen dat naar het Transferium rijdt en een andere buslijn naar Voorschoten.

Buslijn 11 naar Transferium ’t Schouw rijdt voortaan alleen nog maar in de spitsuren. Op andere uren zitten er te weinig mensen in om de bus nog te laten rijden. Lijn 43 blijft gewoon wel twee keer per uur rijden.

Lijn 49, die van Leiderdorp via het Centraal Station naar Voorschoten rijdt, heet voortaan lijn 39. Tot aan Voorschoten Centrum verandert de route niet. Daarna gaat de bus via de Veurseweg naar Leidschendam en verder. Naar de opheffing van de buslijnen 13 en 14 loopt nog een onderzoek.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×