Drie arrestaties na inbraak

De politie heeft maandagavond drie Leidenaren van 18, 19, 26 jaar aangehouden op verdenking van een inbraak in een bedrijf aan de Haagse Schouwweg. Eén van de daders werd op het parkeerterrein bij het bedrijf betrapt door een personeelslid. Deze waarschuwde de politie, die de inbreker na een achtervolging kon inrekenen. Kort daarop werden ook zijn twee handlangers in de kraag gegrepen.

Het drietal had uit het bedrijf een computer en een laptop gestolen. Ook werden bij de verdachten een palmtop en twee gsm’s aangetroffen. Tijdens zijn vlucht gooide de 18-jarige verdachte ook nog een oplaadapparaat weg. De politie nam de auto van de 18-jarige in beslag.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×