Fietsenkijkdag voortaan maar eens per maand

De politie Leiden/Voorschoten zal vanaf volgend jaar nog maar één keer per maand een fietsenkijkdag houden. Tot nu toe kreeg het publiek iedere woensdagmiddag gelegenheid om te kijken of een voorgoed verloren gewaande fiets niet toch op het politiebureau stond. De politie constateert een teruglopende belangstelling en brengt het aantal kijkdagen daarom terug tot één keer in de maand.

Het publiek kan nu op iedere eerste woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur op het bureau aan de Langegracht 11 in Leiden (ingang Volmolengracht), de kijkdag bezoeken. De eerstvolgende kijkdag is op woensdag 7 januari 2004.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×