Leiden Atletiek organiseert Runnersworld Leiden Bosloop

Op de eerste zondag van het nieuwe jaar, 4 januari 2004, organiseert Leiden Atletiek de Runnersworld Leiden Bosloop. Op deze tweede wedstrijd uit het Zorg en Zekerheid Circuit kan een 5, 10 of 15 kilometer gelopen worden. De routes lopen afwisselend over voet- en fietspaden, bospaden en gras. In vergelijking met de vorige editie zijn de parcoursen vernieuwd. De 5 kilometer wedstrijd start met een ronde op de baan, waarna rond en door de bosrijke omgeving van de Leidse Hout gelopen wordt. Ook de 10 en 15 kilometer starten op de baan, maar verlaten de Leidse Hout om na een of twee lussen door de Leidse polders bij de Merenwijk weer terug te keren. De start van de 10 en de 15 kilometer is om 12:05 uur. De 5 kilometer start 10 minuten later later. De Runnersworld Leiden Bosloop staat open voor iedereen van recreatieve trimmer tot wedstrijdloper.

Aparte kinderloop
Nieuw bij de Runnersworld Leiden Bosloop is de kinderloop. Speciaal voor de jongste hardlopers is een parcours van 1500m uitgezet in de Leidse Hout. Iedereen geboren in 1991 of later kan mee doen. Het startschot voor de kinderloop valt om 10:30 uur.

Start en finish voor alle afstanden is op de Atletiekbaan Leidse Hout aan de Antonie Duycklaan. Iedere deelnemer aan de Runnersworld Leiden Bosloop krijgt na afloop een fraaie herinnering. Inschrijven kan op zaterdag 3 januari van 14.00 tot 20.00.uur en op de wedstrijddag vanaf 9.30 uur in het gymlokaal van de Woutertje Pieterse Basisschool. Ook kan men zich hier nog inschrijven voor het hele Zorg en Zekerheid Circuit. Tevens is er ook weer de traditionele Wintersale van Runnersworld Leiden. Het inschrijfgeld voor de Runnersworld Leiden Bosloop bedraagt €1,50 voor de kinderloop, €4,00 voor de 5K, €5,00 voor de 10K en €6,00 voor de 15K. Parkeren kan men het beste op de parkeerterreinen bij de voetbalvelden aan de Oegstgeesterweg. Voor meer informatie kan de website van Leiden Atletiek www.leidenatletiek.nl of van het Zorg en Zekerheids Circuit www.zorgenzekerheid-circuit.nl worden geraadpleegd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×