Leidenaar vast voor gewapende overval

De politie heeft afgelopen zondag een 19-jarige Leidenaar en een 20-jarige man uit Wassenaar aangehouden op verdenking van het plegen van een gewapende overval op een tankstation. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt. Op vrijdag 14 maart stopten twee mannen op een scooter omstreeks 20.00 uur bij het tankstation aan de Hoge Rijndijk ter hoogte van de Rijneke Boulevard. Een van hen ging de winkel binnen en eiste onder bedreiging van een vuurwapen een geldbedrag van de medewerkster.

De mannen gingen er vervolgens met een geldbedrag vandoor. De politie kwam de verdachten mede dankzij getuigenverklaringen op het spoor. De verdachten zijn woensdag voorgeleid bij justitie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×