Vier arrestaties na moordpoging

De politie heeft de afgelopen week vier mannen uit Leiden aangehouden op verdenking van poging tot doodslag van een 25-jarige plaatsgenoot. Deze werd in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 december in zijn woning in De Kooi ernstig mishandeld. Hij werd geschopt en geslagen en kreeg een gasslang in de mond gestopt. Vervolgens werd de gaskraan opengedraaid. Dat heeft het Openbaar Miniserie vandaag bekend gemaakt. Het slachtoffer liep blauwe plekken over zijn gehele lichaam op.

De verdachten zijn 20, 22, 23 en 41 jaar oud. De 20-jarige is op 28 december door de politie aangehouden. De andere drie zijn kort na de mishandeling aangehouden en inmiddels ook voorgeleid. Vandaag wordt de 20-jarige man voorgeleid. Hij en de 22-jarige man worden tevens verdacht van het mishandelen van een andere 20-jarige man uit Leiden op zondag 21 december.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×