Foto's: Chris de Waard.

Leidse ondernemers proosten op goed 2004

In deze week vol nieuwjaarsrecepties lieten ook de Leidse ondernemers zich niet onbetuigd. ’s Middags hield de Kamer van Koophandel de nieuwjaarsreceptie, een uurtje later volgde de Business Club Leiden in Restaurant City Hall. Voorzitter Van der Poel sprak de ondernemers moed in, het personeel van City Hall zorgde voor de inwendige mens.

De BCL is een club van bijna 100 ondernemers uit Leiden die maandelijks bij elkaar komen met als belangrijkste doel elkaar bij te staan in het oplossen van problemen of andere zaken waarmee ondernemers zoal te maken krijgen. De 15 jaar oude club komt voort uit het kleinere Sport 50 dat begin jaren 80 werd opgericht. Later sloot ook de JOL (Jonge Ondernemers Leiden) zich bij de BCL aan en groeide de ondernemersclub uit tot het huidige (maximum)aantal leden van 100.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×