De 'A' moet weg

Het Rijnlands Architectuur Platform (RAP) moet binnen 1 week de blauwe Neon-A van het dak van hun pand aan de Nieuwstraat verwijderen. Doen ze dat niet, dan laat de gemeente Leiden de illegaal geplaatste letter weghalen op kosten van het RAP. Dat beloofde wethouder Geertsema gisteren aan de commissie Ruimte & Groen. “We hebben ze het eerst gewoon gevraagd, maar ze luisteren niet, dus nu hebben ze een schriftelijke aanzegging gehad,” zo verklaarde Geertsema het feit dat er nu pas een brief naar het RAP was gestuurd. “Kennelijk moet het op deze manier, heel jammer,” zo vond de wethouder.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×