Geertsema bezoekt Muziekgroep De Sleutels

Loco-burgemeester Alexander Geertsema bezoekt donderdag 22 januari namens het College van Burgemeester en Wethouders een feestavond van Muziekgroep De Sleutels. Tijdens deze feestavond overhandigt Jan Willem Bruins van de Stichting Tegenbeeld een spandoek aan De Sleutels. Ter afsluiting van deze feestelijke avond verzorgt Ronnie Tober geheel belangeloos een optreden.

De Stichting Tegenbeeld is bekend van de gedichten die vele Leidse muren sieren. Tegenbeeld is onlangs in het nieuws geweest met het winnen van de Zilveren Veer. Jan Willem Bruins, schilder van vele van de gedichten, heeft een doek geschilderd voor Muziekgroep De Sleutels. De groep bestaat uit muzikanten met een verstandelijke handicap. Het orkest bestaat al 34 jaar en treedt regelmatig op in de Leidse regio.

Om het feest compleet te maken treedt Ronnie Tober na de overhandiging belangeloos op. Tober heeft een foundation opgericht, met als doel de integratie van mensen met een verstandelijke handicap te bevorderen.

De feestavond wordt gehouden in het clubgebouw VTV/Centrum Club 58 aan de Gabriël Metzustraat 4.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:
20.00 – 20.25 uur: optreden muziekgroep de Sleutels
20.25 uur: overhandiging van spandoek aan de Sleutels door Jan Willem Bruins
20.30 uur: pauze
20.45 – 21.30 uur: optreden Ronnie Tober
22.00 uur: sluiting

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×