L'eidols biedt muzikale Leidenaren kans op doorbraak

Begin maart beginnen de voorrondes voor L’eidols. Deze ‘Singasong Contest’ is gebaseerd op het tv-programma Idols en er mogen alleen Leidenaren aan meedoen. Iedereen kan zich tot 25 februari opgeven. Voorwaarde is dat je in Leiden woont en minimaal 15 jaar oud bent. Vanaf vrijdag 12 maart worden in d’Oude Harmonie zes vrijdagen lang voorrondes gehouden. De finale is op 30 april 2004 in sociëteit Minerva.

Bij L’eidols wordt gestreden om drie prijzen. De eerste prijs is het opnemen van je eigen cd-single met een platencontract, de tweede prijs een compleet verzorgde wintersportvakantie voor twee personen en de derde prijs is een compleet verzorgde beautydag voor twee personen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×