Informatiebijeenkomst YFU International Exchange in Leiden

Op 14 februari houdt YFU International Exchange in Leiden een info-middag over naar school gaan in het buitenland. De bijeenkomst wordt gehouden in etablissement Einstein. Tijdens deze bijeenkomst vindt een algemene presentatie plaats over de mogelijkheden om met YFU International Exchange naar het buitenland te gaan. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan wat een uitwisseling precies inhoudt, wat er van een deelnemer wordt verwacht en wat YFU International Exchange te bieden heeft.

Ook zullen zaken als financiën en verzekeringen besproken worden. In stands wordt informatie verstrekt over verschillende uitwisselingsmogelijkheden per werelddeel. Voor en na de presentatie bestaat de mogelijkheid om deze stands te bezoeken. Bij de stands zijn jongeren aanwezig die zelf op uitwisseling zijn geweest en die graag over hun ervaringen vertellen.

Aanmelden kan via infobijeenkomst@yfu.nl o.v.v. naam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Meer informatie is te vinden op www.yfu.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×