Rijnland genomineerd voor Webwijzer Award

De website van het Hoomheemraadschap van Rijnland is genomineerd door //www.burger.overheid.nl/ voor de vakjuryprijs van de Webwijzer Award 2003. De uitreiking van de Award is een jaarlijks terugkerend evenement. Een vakjury en een publieksjury kiezen de beste overheidssite.

Hieruit worden twee winnaars gekozen: één door een vakjury en één door een publiekspanel. De vakjury wordt dit jaar gevormd door het Forum van burger@overheid en een expert van Advies Overheid.nl.

De Webwijzer Award 2003 zal, samen met de Webflop 2003 worden uitgereikt door de minister voor Bestuurlijke Vernieuwing en Koninkrijksrelaties, Thom de Graaf, op 19 februari 2004 in De Doelen in Rotterdam tijdens een manifestatie voor overheidsprofessionals: Kennismarkt Elektronische /Andere Overheid.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×