Aanhouding na slaan treinreiziger

De politie heeft zaterdag in de stationshal twee Leidenaren van 18 en 19 jaar aangehouden. De 19-jarige wordt ervan verdacht een 22-jarige vrouw uit Diemen te hebben geslagen. De Leidenaar zou de vrouw op het perron in Rotterdam hebben aangesproken. Hoewel de vrouw aangaf geen zin te hebben in een praatje, bleef de Leidenaar tegen haar praten ook nadat ze in de trein naar waren gestapt. Opnieuw gaf de vrouw aan geen zin te hebben in een gesprek.

De Leidenaar werd boos en sloeg de vrouw in het gezicht. Samen met de 18-jarige Leidenaar ging hij er vandoor nadat ze aan de noodrem hadden getrokken. Vervolgens werd de nooddeur geopend en zijn de twee via de ‘verkeerde’ kant de trein uitgegaan. Nadat ze over het spoor waren gelopen zijn ze via een perron naar de stationshal gelopen waar ze werden aangehouden door de ingeseinde politie.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×