Politie zoekt vuurwapen

De politie kreeg zondagmiddag rond 17.15 uur een melding dat op de Lage Rijndijk een man met een vuurwapen rondliep. Aan de hand van het signalement hield de politie korte tijd later op de Willem de Zwijgerlaan een 19-jarige Leidenaar aan. Hij bleek niet in het bezit te zijn van het gesignaleerde vuurwapen. Wel bleek de man eerder op de middag met een nog onbekende man ruzie in het verkeer te hebben gehad. Daarbij zou hij zijn mishandeld. De man was dus geen verdachte maar slachtoffer en deed aangifte van de mishandeling.

De politie onderzoekt of er verband is tussen de melding van het vuurwapen en het verkeersincident en zoekt verder naar het vuurwapen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×