Foto's: Gerard Ligtvoet.

Meisje klem onder auto

Een 13-jarige meisje uit Leiden is woensdagmorgen op de kruising van de Lammenschansweg met de de Sitterlaan met haar fiets onder een auto terecht. Het ongeval ontstond omdat het meisje bij het oversteken dacht dat een auto haar voor zou laten gaan. Het meisje had op de fietsoversteekplaats echter voorrang aan de auto moeten verlenen. Bij het oversteken kwam zij met haar fiets onder de auto terecht en klem te zitten. De brandweer bevrijdde het meisje. Het kruispunt werd daarvoor tot 09.00 uur afgezet. Het verkeer werd omgeleid.

Het meisje werd voor onderzoek overgebracht naar het LUMC. In de loop van de ochtend kon ze het ziekenhuis weer verlaten.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×