Tweede Samen Sociaalprijs

De provincie Zuid-Holland organiseert voor de tweede keer de Samen Sociaalprijs Zuid-Holland. Gemeenten en maatschappelijke organisaties in Zuid-Holland, die werk maken van sociaal beleid, kunnen zich tot 15 maart 2004 inschrijven voor deze prijs. Vorig jaar ging de prijs naar het project Kijkdoos van PJ Partners en het project Begeleiding Marokkaanse delinquente jongeren van de Stichting Ummah Wahida.

De provincie wil met haar sociaal beleid problemen oppakken op een uiteenlopend gebied, van integratie en schooluitval tot zorg- en dienstverlening en sociale veiligheid. Het beleid moet bijdragen aan de versterking van de sociale infrastructuur.

Met de Samen Sociaalprijs Zuid-Holland wil de provincie het sociaal beleid inzichtelijker maken voor een breed publiek, de uitwisseling van ervaringen bevorderen en mensen enthousiasmeren. Net als vorig jaar kunnen gemeenten en maatschappelijke organisaties (inclusief verenigingen en stichtingen) met hun projecten meedingen naar de prijzen. Er zijn drie prijzen te vergeven van respectievelijk € 25.000, € 15.000 en € 10.000.

Tot 15 maart 2004 kunnen gemeenten en maatschappelijke organisaties zich met hun projecten inschrijven voor de Samen Sociaalprijs Zuid-Holland. Meer informatie over de Samen Sociaalprijs en het inschrijfformulier is te vinden op de website www.zuid-holland.nl. De jury zal uit de inzendingen maximaal tien deelnemers nomineren die hun projecten in de finale op 17 juni mogen presenteren. Op deze Samen Sociaaldag worden de winnaars bekend gemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×