CDA opent meldpunt voor bureaucratie

Het CDA roept winkeliers en bedrijven op om contact op te nemen met de partij, zodra ze te maken krijgen met tegenstrijdige regelgeving en lange procedures. De partij vindt dat men de ogen niet mag sluiten voor deze ergernissen van ondernemend Leiden. Het CDA wil met winkeliers en bedrijven meedenken en proberen praktische oplossingen te bedenken. In navolging van CDA-staatssecretaris Van Gennip (EZ), opent het CDA in Leiden een meldpunt voor ondernemers. Reacties die betrekking hebben op gemeentelijke diensten zal de partij aanbieden aan wethouder Geertsema. Landelijke reacties worden aan de staatssecretaris aangeboden. Reageren kan door te surfen naar de website van het CDA.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×