Website PvdA Leiden in teken van rapport De Boer

De website van de Leidse PvdA-fractie staat vanaf 1 maart in het teken van de 21 dilemma’s uit het veelbesproken PvdA-rapport ‘De kaasstolp aan diggelen’ van Margreet de Boer uit 2002, dat ging over de politiek-inhoudelijke koers van de PvdA. Onder de titel ‘21 x keer kleur bekennen’ laat de PvdA-Leiden de discussie over de inhoudelijke koers opvlammen over dilemma’s als: ‘Wat is links inzake integratie: wie betaalt de prijs?’, ‘Misdaad of straf?’, ‘De bestuurder of de burger aan de macht?’ of  ‘De inrichting van Nederland: Nederland parkstad?’

Iedere werkdag staat er op de site een nieuwe column van PvdA’ers met hún visie op één van de dilemma’s van De Boer. Enkele columnisten zijn Henri Lenferink, burgemeester van Leiden, Thea Fierens en Diederik Samsom, Tweede Kamerleden, en Max van den Berg, PvdA-lijsttrekker voor de Europese verkiezingen. Ook lokale Pvda-politici zoals wethouders Ron Hillebrand en Hans Buijing, en ook raadslid Liesbeth Hesselink dragen hun steentje bij.

Na de 21 dagen worden de columns en de discussie die erop volgde, gebundeld en aangeboden aan het partijbestuur en de werkgroep die zich buigt over het te schrijven beginselprogramma.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×