Fotowedstrijd bij Boekhandel de Kler

Tijdens de Boekenweek (10 t/m 20 maart) zal er bij Boekhandel de Kler in Leiden een speciale fototentoonstelling worden georganiseerd met foto’s over Frankrijk. Iedereen die een bijzondere, grappige of ontroerende foto uit Frankrijk voor 6 maart bij Boekhandel de Kler inlevert, zal deel gaan uitmaken van de fototentoonstelling.

Het thema van de Boekenweek (10 t/m 20 maart) is ‘Gare du Nord’, ontmoetingen in Frankrijk. Het boekenweekgeschenk Spitzen is van Thomas Rosenboom en het boekenweekessay Onder het zink, un abécédaire de Paris is geschreven door Adriaan van Dis. Het boekenweekgeschenk ontvangt men cadeau bij aankoop van ten minste ? 11,50 aan Nederlandstalige boeken, zolang devoorraad sterkt.

Voor nadere informatie neemt u contact op met Mark Bouwmeester, 071 5120885.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×