Weer 100-jarige Leidenaar

Vanmiddag gaat burgemeester Lenferink alweer naar op verjaardagsvisite bij een 100-jarige Leidse. Op 25 februari werd mevrouw De Jong-Gerling 100 jaar. De burgemeester gaat haar feliciteren in verpleeghuis Leytenrode in Leiderdorp waar ze sinds mei 2003 woont.

Mevrouw Geertje de Jong-Gerling is geboren in Spanbroek. Vanaf 1980 tot februari 2003 heeft ze aan de Bachstraat in Leiden gewoond. Daarna is ze verhuisd naar het St. Elisabeth Gasthuishof. Sinds eind mei vorig jaar woont ze in Leytenrode, maar ze heeft zich niet uit Leiden laten uitschrijven.

Haar hele leven heeft ze in het onderwijs gezeten. Tegenwoordig kijkt ze veel TV en leest nog de NRC. Het is een pientere vrouw die graag voor haar eigen mening uitkomt.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×