Overval op winkel Haarlemmerstraat

De politie heeft donderdag 4 maart een 28-jarige man uit Rijnsburg aangehouden. Agenten kregen een melding van een overval op een winkel aan de Haarlemmerstraat. De agenten hebben direct de omgeving afgezocht en zagen nabij de Blauwpoortsbrug een man lopen die voldeed aan het opgegeven signalement. Bij het zien van de politie ging de verdachte er direct vandoor over de Beestenmarkt, in de richting van de Morsstraat. Na een achtervolging werd de Rijnsburger aangehouden. De verdachte had kort hiervoor een medewerkster van de winkel bedreigd met een steekvoorwerp en vervolgens een greep in de kassa gedaan. De politie heeft de verdachte in verzekering gesteld en stelt een nader onderzoek in.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×