Diaconessenhuis organiseert open dag

Het Diaconessenhuis in Leiden opent op 20 maart haar deuren voor het publiek. Doel is om belangstellenden en werkzoekenden kennis te laten maken met het ziekenhuis, door hen een kijkje achter de schermen te bieden. Het thema van dit jaar is “Kom ook eens op bezoek zonder afspraak”. Vele instellingen openen op die dag in het kader van de Open dag Zorg hun deuren voor het publiek. Het Diaconessenhuis is op 20 maart van 10.00u tot 16.00u toegankelijk voor iedereen. De bezoeker kan informatie vergaren bij de stands en door middel van twee rondleidingen onder andere de patiëntenkamers, Intensive Care, de nieuwe angiografiekamer, een operatiekamer, de kinderafdeling en de afdeling radiologie bezoeken. Er is kinderopvang geregeld en de toegang is gratis.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×