Nieuwe regionale site voor jongeren

De Leidse regio heeft vanaf nu een speciale website voor jongeren. Op www.overenuit.nl vinden jongeren alles over onderwerpen als wonen, werk, vrije tijd, seksualiteit, drugs, recht en biedt daarbij handige adressen en links. Voor elk onderwerp is een apart forum, waarin jongeren hun mening kunnen geven en kunnen discussiëren. De site heeft ook een uitagenda voor de Leidse regio en een handig prikbord voor advertenties.

Overenuit.nl is een site voor jongeren. Daarom heeft een adviesteam van jongeren op een aantal belangrijke momenten meegedacht over de ontwikkeling van Overenuit.nl. Deze jongeren hebben zich gebogen over de inhoud van de site, hun oordeel gegeven over de vormgeving en inleidende teksten bij de onderwerpen geschreven. Ook in de toekomst kunnen jongeren blijven meewerken aan en meedenken over deze site.

De website is gemaakt op initiatief van de gemeenten Alkemade, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×