ChristenUnie nieuwsgierig naar Leidse 'vrijstaatjes'

De ChristenUnie wil weten of de gemeente Leiden te maken heeft gehad met de recent bekend geworden ‘vrijstaatjes’. De afgelopen weken werd duidelijk, dat bijvoorbeeld de belastingdienst afstand neemt van bepaalde mensen in de samenleving, om zo aan geweld en andere dreigingen te ontkomen. In sommige gevallen maakten zulke overheidsinstanties zelfs afspraken, die niet in lijn zijn met de wet. De ChristenUnie vraagt zich nu af of ook gemeentelijke instanties betrokken zijn bij deze problemen. Indien dat het geval is, hoopt de ChristenUnie dat de gemeente deze ‘vrijstaatjes’ niet tolereert en scheefgegroeide verhoudingen zal rechttrekken.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×