Ouderen tevreden met voorzieningen in Leiden

Ouderen die in Leiden wonen, zijn tevreden met de voorzieningen die er voor hen bestaan. Dat blijkt uit de Ouderenpeiling 55+. Deze telefonische enquête werd gehouden onder 1300 mensen, met een leeftijd tussen de 55 en 85 jaar, en ging over onderwerpen als hobby’s, sport en vrijwilligerswerk. Meer dan 90% van de geënquêteerden vindt dat er op dat gebied genoeg te doen is in Leiden. Daarbij wordt ook zichtbaar dat oudere groep van de geënquêteerden graag beter busvervoer ziet.

Opmerkelijk is dat 60% van de ondervraagde mensen, die in aanmerking komen voor de bijzondere bijstand, daar niets vanaf weten. Er wordt dan ook dringend geadviseerd om de de informatievoorziening op dit gebied te verbeteren.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×