Automobiliste besmeurt auto voor gratis parkeerkaart

Een gratis parkeerkaartje zat er voor huisvrouw Els afgelopen zaterdag niet in, omdat haar auto niet de gewenste modekleur had. Haar reactie trok afgelopen zaterdag veel aandacht van de, voor de slagbomen van het parkeerterrein aan de Haagweg, wachtenden automobilisten. Uit onvrede over de weigering haalde de automobiliste uit haar kofferbak een paar emmers vla die eigenlijk bestemd waren voor haar kleinkinderen. Vervolgens goot ze de vla over het dak en de motorkap van haar auto. Aangezien de vla wel de modekleuren van de zomer 2004 had, zat er voor het promotieteam aan de Haagweg niets anders op om deze daad te belonen met een gratis parkeerkaartje voor de hele dag.

In het kader van de parkeercampagne ‘Plaats voor U!’ kunnen automobilisten met een auto in de modekleuren van 2004 gratis parkeren op het P&R-terrein aan de Haagweg en in de Haarlemmerstraatparkeergarage. De promotieteams delen nog op zaterdagen 20 en 27 maart van 10:00 uur tot 15.00 uur gratis parkeerkaartjes uit aan deze modegevoelige auto’s op het parkeerterrein aan de Haagweg en in de Haarlemmerstraatparkeergarage aan de Middelstegracht in Leiden.

Leiden autovla


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×