Goed nieuws voor bezitters van oranje en limoengroene auto's

Modieuze automobilisten krijgen de komende weken voordeel in Leiden. Zij mogen namelijk 24 uur lang gratis parkeren in Leiden. Er is slechts één voorwaarde: uw auto moet geverfd zijn in de kleur oranje of limoengroen.

In het kader van de parkeercampagne ‘Plaats voor U!’, kunnen automobilisten met een auto in deze modekleuren gratis parkeren op het P&R-terrein aan de Haagweg en in de Haarlemmerstraatparkeergarage. Automobilisten die hun auto speciaal voor de gelegenheid in de nieuwste modekleuren hebben geverfd, krijgen natuurlijk ook een gratis parkeerkaart!

Op de zaterdagen 13, 20 en 27 maart delen promotieteams van 10.00u tot 15.00u gratis parkeerkaartjes uit aan modegevoelige auto’s op het parkeerterrein aan de Haagweg en in de Haarlemmerstraatparkeergarage aan de Middelstegracht in Leiden. De teams delen de 24 uur lang geldige parkeerkaartjes uit aan automobilisten met een auto in de kleuren oranje of limoengroen.

De parkeercampagne ‘Plaats voor U!’ heeft onder andere als doel om aan bezoekers van Leiden duidelijk te maken wáár ze gemakkelijk kunnen parkeren. Dat gebeurt onder meer door het inzetten van promotieteams, posteracties, advertenties en ludieke acties als deze. Elke maand organiseren de initiatiefnemers van de parkeercampagne ‘Plaats voor U!’ een actie rond een Leids evenement. Deze maand is dat de start van het nieuwe Leidse modeseizoen. De parkeercampagne duurt tot 1 januari 2005.

Advertentie

Leiden autovla


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×