Dader inbraak Pernix snel gepakt

De politie heeft vannacht rond 03.40 uur twee mannen aangehouden die hadden ingebroken in het clubgebouw van Korfbalvereniging Pernix aan het Joop Vervoornpad. Rond 03.00 uur kreeg de politie inbraakalarm op het pand. Een ruit was vernield en een kassalade leek leeg gehaald te zijn. Bij een zoektocht door de buurt stuitte de politie in de Juliana van Stolberghof op de twee daders die er bij het zien van de politie vandoor gingen.

Ondanks hun vluchtpoging lukte het de agenten de twee in de Anna van Burenhof aan te houden. De twee waren in het bezit van meerdere pakjes sigaretten en klein geld. Het vermoeden bestaat dat dit afkomstig is van de inbraak. De verdachten zijn ingesloten.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×