Alcoholcontoles in Leiden Noord

In de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 maart heeft het politieteam Leiden-Noord een alcoholcontrole gehouden rond de sportvelden van Sportpark Noord. Dit in verband met het alcoholgebruik in sportkantines en het daarna besturen van voertuigen. Daarnaast werden automobilisten op de Willem de Zwijgerlaan staande gehouden voor een ademonderzoek. Hier vond één aanhouding plaats. Op het bureau blies de bestuurder 285 ug/l.

De politie heeft na een groot feest nabij het terrein van de Groenoordhallen een alcoholcontrole gehouden. Op het feest werden de bezoekers al op de controle gewezen. Ook hier werd één aanhouding verricht. Deze verdachte blies 380 ug/l. De limiet ligt op 220 ug/l. Beiden verdachten krijgen van Justitie een bekeuring met de geldboete thuis gestuurd. In totaal zijn er 100 blaastesten afgenomen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×