Zakenvrouw Mariëtte Barnhoorn hier naast haar voorganger bij Luba, Rob Mantel op de vooravond van 3 oktober 2002. De enkele weken geleden overleden Mantel werd bij die gelegenheid onderscheiden met de zilveren erepenning van de gemeente Leiden. (Archieffoto: Chris de Waard).

Mariëtte Barnhoorn gekozen tot zakenvrouw 2004

Mariëtte Barnhoorn is uitgeroepen tot Zakenvrouw van het jaar 2004. Zij ontving de Prix Veuve Cliquot/Zakenvrouw van het Jaar maandagavond uit handen van Cecile Bonnefond (president directeur van Champagnehuis Veuve Clicquot Porsadin) tijdens een stemmige champagnecocktail in kasteel De Wittenburg in Wassenaar. Mariëtte Barnhoorn is sinds 2002 algemeen directeur van de Luba Groep.

De Luba Groep behoort tot de toptien van de uitzendbranche in Nederland. Met regionaal sterke en bekende werkmaatschappijen en vijfenzestig vestigingen opereert de Luba Groep voornamelijk in het westen en zuiden van Nederland. Via haar dochterondernemingen Luba Personele Diensten, Luba Pay Roll Plus, Luba Consulting, Eksakt Uitzendbureau, E&A Logistiek, Radar World, TeleworX, KMS Bestuurssupport, Detaccount en Talent bv biedt de Luba Groep allround en specialistische personeelsdiensten op het gebied van uitzending, detachering, werving & selectie, arbeidsbemiddeling en opleidingen.

De Prix Veuve Cliquot is een eerbetoon van de sponsor aan Madame Nicole-Barbe Cliquot Ponsardin, die al in 1805 op 27-jarige leeftijd het gelijknamige champagnehuis tot bloei wist te brengen. De prijs wordt in 15 landen toegekend. De jury, onder voorzitterschap van mr Yvonne van Rooy, was unaniem in haar keuze. In aanwezigheid van een groot aantal prominenten werd Mariëtte Barnhoorn uitvoerig geprezen om haar nuchtere kijk op het functioneren van vrouwen aan het hoofd van een onderneming en om haar bijzondere kwaliteiten om het beste uit haar medewerkers naar boven te halen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×