Politie schakelt TV West in bij opsporing beroving taxi

Naar aanleiding van een beroving van een taxichauffeur op zondag 8 februari van dit jaar doet de Politie Hollands Midden woensdagavond een getuigenoproep na de nieuwsuitzending van TV West. Rond 6.30 uur op 8 februari werd een Amsterdamse taxichauffeur aan de achterzijde van het station Leiden CS door twee passagiers beroofd van zijn portemonnee.

De taxichauffeur wilde met hen afrekenen, toen één van de twee mannen de portemonnee uit zijn handen rukte. De man ging ervandoor in de richting van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). De taxichauffeur rende achter deze man aan maar kon hem niet meer inhalen. Hij zag de tweede passagier wegrennen in de richting van het Poortgebouw van het LUMC. Even later zag hij deze tweede passagier met hoge snelheid uit de parkeergarage rijden in een donkerkleurige auto, type Peugeot 205.

Getuigen die iets verdachts hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de Politie Hollands Midden. Het telefoonnummer wordt tijdens de uitzending bekendgemaakt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×