Gemeente saneert bodem Tweelingstraat

Maandag begint de gemeente met de sanering van de bodem bij de Tweelingstraat (naast het Stadsbouwhuis tussen Maresingel en Langegracht). De werkzaamheden zijn nodig in verband met de bouw van een nieuw kantoorgebouw voor de gemeente.

De grondwerkzaamheden duren minimaal vijf weken. Aansluitend wordt begonnen met de bouwkundige werkzaamheden ten behoeve van de nieuwbouw die vóór september 2005 gereed moet zijn.

Tijdens de werkzaamheden blijft doorgang voor voetgangers van de Langegracht naar de Maresingel gewoon open. Fietsers worden omgeleid via het Huigpark en de Huigbrug. Parkeren is op het parkeerterrein in de Tweelingstraat tot na de oplevering van de nieuwbouw niet mogelijk.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×