Gewapende overval op McDrive Plesmanlaan

In de nacht van zaterdag op zondag heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op de McDrive bij het Transferium langs de A44. Door een ruit in te slaan, hebben twee mannen zich de toegang tot het bedrijf verschaft. Twee aanwezige personeelsleden werden gekneveld en bedreigd met vuurwapens. Daarna hebben de overvallers met grof geweld geprobeerd om de kluis te openen. Getuigen van deze brute overval worden verzocht zich in verbinding te stellen met de politie in Leiden 0900 – 8844.

De daders zijn met een onbekend geldbedrag vertrokken. De vluchtroute is onbekend. Wel werd er enkele uren na de overval langs het fietspad dat van de Voorschoterweg in de richting van het Valkenburgsemeer loopt (smalspoorwegmuseum) een brandhoop met verbrande kleding aangetroffen. De politiie onderzoekt of er een verband is.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×