Kettingbotsing op Veurseweg

Afgelopen vrijdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Veurseweg tussen vier personenauto’s. Een 60-jarige bestuurder uit Biddinghuizen reed over de Veurseweg richting Voorschoten. Ter hoogte van het benzinestation wilde hij linksaf het benzinestation inrijden. Dit werd te laat opgemerkt door drie achteropkomende bestuurders, waardoor een aanrijding ontstond.

Een 82-jarige bestuurder uit Leiden werd met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Leidschendam. Een 76-jarige bestuurster uit Leiderdorp werd met onbekend letsel overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp. Een 32-jarige bestuurster uit Voorschoten werd ter plaatse behandeld.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×