Leidse insluiper opgepakt

De eigenaar van een beddenbedrijf aan de Sandtlaan in Leiderdorp herkende maandagavond rond 19.00 uur in een supermarkt aan de Rijnstraat een man die kort daarvoor zijn zaak was binnengeslopen en daarbij was betrapt. Hij hield de man in de supermarkt vast in afwachting van de gewaarschuwde politie. Deze hield de 37-jarige man uit Leiden aan.

Eenmaal aan het bureau meldde zich nog een man uit Duivendrecht. Van hem was in een sporthal aan de Sandtlaan een portemonnee en mobiele telefoon gestolen. Ook hier was de verdachte binnengeslopen. De verdachte is ingesloten. De politie zet het onderzoek voort.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×