Serie inbraken in Merenwijk

In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in woningen aan de Zilverkarper, de Goudkarper en aan de Rivierforel. Bij een tweede woning aan de Rivierforel bleef het bij een inbraakpoging. Een goed beveiligd raamslot voorkwam dat men binnen kon komen. Bij de inbraken werden diverse goederen gestolen waaronder een video- en dvd-speler, geld, gameboys, dvd’s, cd’s en een autosleutel. Met deze sleutel werd ook een buiten geparkeerde Mitsubishi gestolen.

In nagenoeg alle gevallen kwam men de woning binnen na het boren van een gaatje in een raamsponning en kon men zo sluitboomjes en ander sluitwerk ontsluiten. De politie heeft de inbraken in onderzoek.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×