PvdA-spreekuren ditmaal over huisvesting en bezuinigingen

De spreekuren van de PvdA-fractie staan ditmaal in het teken van het onderwijs in Leiden: de huisvestingsproblemen en de bezuinigingen. Er is veel onrust over de huisvesting van een aantal scholen, zoals bijvoorbeeld over de nieuwbouw van de Lorentzschool en de uitbreiding van de Woutertje Pieterse. De fractie wil ook weten wat de inwoners van Leiden vinden van de bezuinigingen op het onderwijs.

De spreekuren worden gehouden op maandag 5 april van 19.00u tot 19.45u in Buurthuis De Kooi, Driftstraat 49 in de Kooi, en in Buurthuis Matilo, Zaanstraat 126 in Roomburg. Daarnaast is er voor mensen die op maandag niet kunnen een spreekuur op vrijdag 9 april van 13.00 tot 14.00 uur aan de Breestraat 70. Iedereen is van harte uitgenodigd om hun problemen, klachten of suggesties aan de raadsleden over te brengen. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×