Directeur West nieuwe hoofdredacteur RTV Noord-Holland

RTV Noord-Holland heeft Dink Binnendijk benoemd tot hoofdredacteur. Binnendijk (45) is momenteel directeur van RTV West. Hij zal per 1 juni in dienst treden van RTV Noord-Holland. Binnendijk werkte sinds september bij RTV West. Daarvoor werkte hij onder meer als plaatsvervangend directeur/hoofdredacteur bij RTV Oost, programmaleider bij Omroep Limburg/L1 en directeur/ hoofdredacteur van Omroep Flevoland. Hij begon zijn journalistieke carriëre ooit bij het Leidsch Dagblad.

RTV Noord-Holland was op zoek naar een hoofdredacteur na het vertrek van Huub Elzerman als directeur/hoofdredacteur per 1 januari 2004. Al eerder was Robert Zaal als directeur aangetreden.

Leiden RTV West


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×