Stevenshage ontvangt keurmerk Dierenbescherming

De Dierenbescherming heeft Streek-Dierentehuis Stevenshage een kwaliteitskeurmerk toegekend. De erkenning wordt toegekend als een asiel aan bepaalde eisen voldoet, die staan verwoord in de erkenningsregeling. Ze hebben betrekking op organisatie, personeel, beleid, financiën, registratie en samenwerking. Stevenshage heeft het afgelopen jaar het maken van een asielprotocol afgerond. In dit protocol staan de uitgangspunten en aanvaardbare regels waar bestuur, medewerkers en vrijwilligers naar moeten handelen. De Raad van Dierenopvangcentra Dierenbescherming heeft het protocol getoetst en positief beoordeeld. Tevens heeft er een inspectie plaatsgevonden door de Landelijke Inspectie Dienst, eveneens met positief resultaat.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×