Drie inbraken in Merenwijk

In de nacht van zondag 28 op maandag 29 maart werd er in drie woningen in de Leidse Merenwijk ingebroken. Het gaat om woningen aan de Zilverkarper, de Goudkarper en de Rivierforel. Bij een andere woning aan de Rivierforel bleef het bij een poging. Bij de inbraken werden diverse goederen gestolen, waaronder een video- en dvd-speler, geld, gameboys, dvd’s, cd’s en een autosleutel. Met deze sleutel werd een buiten geparkeerde Mitsubishi gestolen. In nagenoeg alle gevallen kwam men de woning binnen na het boren van een gaatje in een raamsponning en kon men zo sluitboomjes en ander sluitwerk ontsluiten. De politie onderzoekt de inbraken.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×