L'eidols microfoon ontvreemd

Afgelopen vrijdag is de derde prijs van L’eidols, de bronzen microfoon, verdwenen. De microfoon, aangeboden door Kamer-Raad, stond samen met de gouden en zilveren prijzen in de het raam in café D’Oude Harmonie aan de Breestraat. In het café worden de voorrondes van L’eidols gehouden. Deze vrijdag was er echter geen voorronde maar was er livemuziek te horen. Tijdens deze avond is door iemand de microfoon weggenomen.

Het verdwijnen van deze symbolische prijs levert echter geen hinder op voor de organisatie, de volgende voorronde is aanstaande vrijdag 9 april en de week daarop is de laatste kans voor kandidaten om door te gaan naar de finale. 23 april volgt de wildcardronde voor kandidaten die de jury tijdens de voorrondes nét niet genoeg overtuigd hebben.

De L’eidols organisatie verzoekt de persoon die de microfoon ontvreemd heeft, deze terug te bezorgen. Indien dit niet gebeurd zal er voor de spetterende finale op 30 april een vervangend beeldje in de plaats moeten komen. Terugbezorgen hoeft niet anoniem want er zal geen aangifte van diefstal gedaan worden. Via de website www.leidols.nl kan de dader zijn geweten laten spreken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×