Scholieren op bezoek bij Dutch Space

Aan de vooravond van de lancering van de tweede Nederlandse ESA astronaut André Kuipers op 19 april aanstaande, gaan morgen (dinsdag) vier klassen met in totaal 120 basisscholieren op bezoek bij Dutch Space in Leiden. Zij kunnen naar een aantal experimenten die Kuipers in de ruimte gaat uitvoeren kijken en waaraan Dutch Space, het grootste ruimtevaartbedrijf van Nederland, heeft bijgedragen.

Een van de experimenten betreft een vest dat astronauten moet helpen bij oriëntatie in de ruimte. Het is de eerste keer dat kinderen het enige echte trainingsmodel van dit bijzondere trilvest kunnen zien en misschien zelfs mogen aantrekken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×