Lebkov eerste Leidse horecazaak met draadloos Internet

Als eerste horecagelegenheid in Leiden biedt Lebkov, een sandwich speciaalzaak achter het station Leiden CS, gratis draadloos Internet aan. Dat gebeurt in samenwerking met de vrijwilligers van Wireless Leiden, die in de zaak een zogenaamde ‘WiFi-hotspot’ hebben geplaatst. Ook op het dak staat zo’n hotspot, waardoor laptopbezitters nu op een groot gedeelte van het station verbinding met het web kunnen maken. Daarmee is Leiden CS het eerste station van Nederland met WiFi-dekking op de perrons.

“Ik beschouw dit als een stukje extra service voor onze klanten”, zegt Grardie Akkerhuis, eigenaar van Lebkov. Hij verwacht dat vooral studenten, toeristen en buitenlandse bezoekers voor de universiteit of het LUMC gebruik zullen maken van de gratis dienst.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×